Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové guličky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
IMG_20150130_114325
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min

reklama:

Suroviny

  • 1 kg tvarohu
  • 100 g detskej krupice
  • 1 vajíčko
  • 1 vanilkový cukor
  • kôra z polovice citróna
  • šťava z polovice citróna
  • kryštáľový cukor na dosladenie tvarohu
  • 200 g strúhanky
  • 1 maslo
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

zamiešať suroviny.vznikne vám dosť mäkká a lepkavá hmota,ale presne taká má byť.Tvarujeme gulôčky ktoré ešte obaľujeme a vygúľame v krupici.

2. Krok

Opražíme na sucho strúhanku a osladíme ju práškovým cukrom.

3. Krok

Pripravené guľky varíme v osolenej rozvarenej vode kým nevýjdu na vrch a potom ešte 4 minúty.

4. Krok

hotové vyberieme sitkom a ihneď podávame preliate maslom a posypané s opraženou strúhankou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

16066 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.