Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohová torta s pomarančom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
L 004d3.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 4 vajcia
  • 8 lyžíc kryštálového cukru
  • 8 lyžíc polohrubej múky
  • Tvarohová plnka:
  • 1 smotana na šľahanie
  • 1 vanilkový cukor
  • 250 g jemného tvarohu
  • 2 lyžice práškového cukru
  • 50 ml vody
  • 2 lyžičky čírej želatíny
  • 3 pomaranče

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia s cukrom vyšľaháme dopenista a pridáme opatrne múku a zamiešame. Cesto vylejeme do tortovej okrúhlej formy na papier na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 15-20 minút.

2. Krok

V troche vody necháme napučať želatínu. Šľahačku vyšľaháme dotuha, pridáme oba cukre a vyžmýkanú želatínu. Vychladnutý korpus stiahneme z papiera . Navrstvíme plnku, a na plnku poukladáme ošúpané a nakrájané pomaranče. Celú tortu ešte natrieme krémom a môžeme ozdobiť práškovým cukrom alebo pomarančom. Dáme do chladničky na pár hodín.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...