Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohová štrúdľa

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
štrúdla
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

http://www.gutekueche.at/topfenstrudel-rezept-8039

reklama:

Suroviny

  • 400 g tvarohu
  • 100 g masla
  • 3 vajcia
  • 60 g hrozienka
  • 1 lyžica rumu
  • 2 pláty lístkového cesta
  • 1 vanilkový cukor
  • 160 g práškového cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s cukrom. pridáme žĺtky a ruma vanilkový cukor.Potom primiešame tvaroh s hrozienkami.Nakoniec primiešame tuhý sneh z bielkov..

2. Krok

Lístkové cesto si vyvaľkáme a naplníme tvarohovou plnkou..Potom zvinieme .. Dáme plech ktorý si trochu potrieme maslom .Závin potrieme vajcom vyšľahaným v troche mlieka..Pečieme asi 20 minút pri 160 °C a ďalších 20 minút pri 170 °C.Môžeme podávať teplý aj studený.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

32446 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.