Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohová štrúdľa s hrozienkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
U 438ee6dc1036451547960ff4bda281af.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 16
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g lístkového cesta
  • 600 g tvarohu
  • 50 g hrozienok
  • 180 g cukru
  • vanilkový cukor
  • 2 vajcia
  • 100 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si pripravíme plnku.Vymiešme tvaroh s cukrom, s vajciami vanilkovým cukrom,a namočenými hrozienkami.

2. Krok

Lístkové cesto vyvaľkáme a potrieme roztopeným maslom.Potom nanesieme pripravenú plnku a zvinieme do závinu.Z 500 g cesta vám vzniknú dva záviny.Tie potrieme po povrchu maslom.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C asi 25 - 30 minút..

4. Krok

Hotovú štrúdľu posypeme práškovým cukrom a dozdobíme sezónnym ovocím..Môžeme podávať so šľahačkou alebo so zmrzlinou..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...