Tvarohová bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
036 (2)
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 60m
  • Hotové Za: 1:15 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 150g cukor kryštál
  • 1 cukor vanilkový
  • 250g tvaroh jemný
  • 100g rozpustené maslo
  • 200g múka polohrubá
  • 1prášok do pečiva
  • 5 polievkové lyžice mlieko
  • 50g narezaná na menšie kúsky čokoláda
  • štipka soľ
  • 1puding vanilkový

Postup prípravy

1. Krok

Z bielkov a soli vyšľaháme tuhý sneh.

2. Krok

V miske zmiešame žĺtka s vanilkovým a kryštálovým cukrom, pridáme tvaroh, mlieko, maslo, pudingový prášok a rozšľaháme. Zamiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a ak by cesto bolo velmi husté, pridáme ešte mlieko (ja som pridala 100ml)

3. Krok

Zľahka vmiešame tuhý sneh.

4. Krok

A nakoniec pridáme kúsky čokolády.

5. Krok

Cesto dáme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 180 stupňov, približne tých 60 minút (skúšame potom špajdlou, ak sa cesto neprilepí, je upečená) Necháme dobre vychladnúť a vyklopíme.

http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/tvarohova-babovka.html

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?