Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Turecký med s pistáciami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
1238 image.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 2:0 hod
2a9ce82dc10ba4b847c97d53e959a2fb.jpg
reklama:

Suroviny

  • 4 bielka
  • 210 g cukru krupica
  • 50 g pistácií
  • 140 g medu
  • štipka soli
  • olej na vytretie formy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Med zohrejte v mikrovlnnej rúre. Bielky vyšľahajte so soľou do hustej peny, potom zašľahajte postupne krupicový cukor a vložte do vodného kúpeľa a za stáleho šľahania prilievajte tenkým pramienkom med a šľahajte, až sa všetko dôkladne premieša

2. Krok

Zmes odstavte, vmiešajte zľahka pistácie a hmotu nalejte do podlhovastej formy vyloženej potravinárskou fóliou a potretou olejom.

3. Krok

Nechajte v chlade stuhnúť, potom krájajte ostrým nožom na hrubšie plátky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

219 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.