Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Turecký med s pistáciami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
1238 image.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 2:0 hod
reklama:

Suroviny

  • 4 bielka
  • 210 g cukru krupica
  • 50 g pistácií
  • 140 g medu
  • štipka soli
  • olej na vytretie formy

Postup prípravy

1. Krok

Med zohrejte v mikrovlnnej rúre. Bielky vyšľahajte so soľou do hustej peny, potom zašľahajte postupne krupicový cukor a vložte do vodného kúpeľa a za stáleho šľahania prilievajte tenkým pramienkom med a šľahajte, až sa všetko dôkladne premieša

2. Krok

Zmes odstavte, vmiešajte zľahka pistácie a hmotu nalejte do podlhovastej formy vyloženej potravinárskou fóliou a potretou olejom.

3. Krok

Nechajte v chlade stuhnúť, potom krájajte ostrým nožom na hrubšie plátky.

2a9ce82dc10ba4b847c97d53e959a2fb.jpg

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...