Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tuniaková nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Tuniaková nátierka 3
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • tuniak v konzerve
  • 2PL majonéza
  • 1PL kyslá smotana
  • 1 menšia cibuľa
  • citrónová šťava
  • soľ, mleté biele korenie
  • petržlenová vňať
  • malá chilli paprička

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno, chilli papričku zbavíme jadierok a tiež nakrájame na drobno... do misky dáme 2PL majonézy a 1PL kyslej smotany vymiešame, pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, cibuľku, chilli papričku, petržlenovú vňaťku, biele korenie a zamiešame...

2. Krok

tuniaka necháme odkvapkať a už ho len zľahka zamiešame... podávame s celozrnným chlebom

3. Krok

4. Krok

kto by chcel mať túto nátierku celkom zdravú vymení majonézu za jogurt 🙂

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...