reklama:

Trojfarebné rezne

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia2352
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 40m
  • Hotové Za: 60m
reklama:
reklama:

slávnostné…

Suroviny

  • 1000 g. mierne naklepané morčacie rezne
  • marináda: 1 dl olej
  • 2 čl korenie štyroch farieb
  • 2 čl korenie grilovacie
  • podľa potreby soľ
  • Strúhanka na prvé obalenie podľa potreby
  • cestičko: 3 dl smotana na šľahanie
  • 2 ks vajcia , 7 pl múka hladká , trošku soľ
  • 50 g, strúhaný parmezán
  • 2 dl, na vyprážanie olej
  • na zapečenie: 30 g, zelený syr s bazalkovým pestom
  • 30 g, červený syr z paradajkovým pestom
  • 30 g parmezán

Postup prípravy

1. Krok

Zo smotany ,vajec,múky , soli a parmezánu urobíme cestíčko v ktorom budeme namáčať a následne vyprážať rezne z morčacích pŕs,ktoré sme si dva dni predtým dali do marinády...tú sme si urobili z oleja,korenia štyroch farieb,gril korenia soli,s týmto sme si natreli rezne a poukladali do dózy a dali do chladu,,

2. Krok

rezne vyberieme z marinády a trošku osušíme z oleja a obalíme v jemnej strúhanke..

3. Krok

takto ich máme pripravené na namáčanie v cestíčku n a následné vyprážanie..vyprážame v oleji...

4. Krok

.rezne po vypražení v oleji dáme na plech ,vystlaný fóliou na pečenie a posypeme zvyšným parmezánom a syrom s bazalkovým pestom/zelený/ a paradajkovým pestom/červený a dáme zapiecť...

5. Krok

Zapečené rezne pri teplote200 st 10 min....podávame so zemiakmi.....podávané so zemiakmi , dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?