Treska v aspiku

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 2100
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1000g treska filety
  • 30g maslo , podľa svojej chuti soľ
  • 300g mrazená miešaná zelenina
  • 100g zeler stonkový
  • podľa svojej chuti soľ
  • krabie tyčinky mrazené
  • 1ks želatína číra bez príchute
  • podľa svojej chuti na aspik ocot
  • na aspik cukor
  • 1čl rozmarín

Postup prípravy

1. Krok

Zeleninu dáme napariť na 10 min.

2. Krok

Na panvicu dáme maslo a poopekáme na masle filety z tresky,ktoré sme nasolili a posypali rozmajrínom/sušeným/

3. Krok

Do formy na biskupský chlebík, dáme fóliu a na spodok poukladáme krabie tyčinky. Na to dáme vrstvu opečenej ryby. Potom naparenú zeleninu a znovu rybu, trošku dlaňou popritláčame...

4. Krok

Do hrnca dáme vodu podľa návodu na želetíne 1/2l, soľ,ocot,cukor,aby nálev bol príjemne sladko kyslý a vysypeme želatínu,pomiešame a pomaly nahrievame,ale neprevaríme,kým sa želetína nerozpustí....

5. Krok

Zalejeme naloženú rybu a necháme stuhnúť, po 2 hodinách vyklopíme na tácku a môžeme podávať..dobrú chuť

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?