reklama:

Treska na pare a špenátové zemiaky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Treska so špenátom9
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

varenie na pare je nielen zdravé ale aj rýchle..http://ovarenizivoteatak.blogspot.sk/2013/05/treska-so-spenatom.html#mo 

Suroviny

  • treska filet
  • maslo
  • citrón
  • soľ morská hrubozrnná
  • bylinky čerstvé
  • zemiaky
  • špenát čerstvý
  • smotana sladká
  • cesnak
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

tresku, alebo iný filet z ryby, osolíme a obložíme bylinkami - tymián, estragón, petržlenová vňať

2. Krok

zemiaky nakrájame na drobno a osolíme, pridáme petrželku, špenát len osolíme a dáme pariť, rybu a špenát asi 10 minút, zemiaky 20 minút

3. Krok

keď je všetko hotové špenát dochutíme pretlačeným cesnakom, mletým čiernym korením a sladkou smotanou... dobre premiešame, zemiaky roztlačíme vidličkou pridáme smotanu a maslo, dobre premiešame ale nerobíme kašu, pridáme ochutený špenát a zľahka premiešame

4. Krok

na tanieri rybu pokvapkáme citrónom, ozdobíme kúskami masla, petržlenovou vňaťou, kolieskami citrónu a pod.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?