Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Třené cukroví-banánky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Jj (2)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • Suroviny:
  • 500g hladká mouka
  • 270g moučkového cukru
  • 370g másla
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 5 vanilkových pudingu
  • zdobení:
  • čokoláda na vaření
  • marmeláda

Postup prípravy

1. Krok

Na vále vypracujeme ze všech surovin hladké těsto a necháme ho chvíli v chladu uležet.

2. Krok

Potom na masovém mlýnku vytlačíme přes nástavec banánky pokládáme je na plech na pečicí papír a upečeme

3. Krok

Potom slepujeme vždy dva banánky marmeládou a z poloviny namáčíme do rozpuštěné čokolády na vaření.

4. Krok

Můžete namáčet jen jeden konec .

hodí se nejen na vánoce

http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/09/trene-cukrovi-bananky.html

 

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...