Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tradičný čerešňový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
20120701 212455 preserved sour cherry jam 1.jpg
  • Kusov: 4
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg čerešní
  • 500 g cukru kryštál

Postup prípravy

1. Krok

Zrelé čerešne umyte, odstopkujte a odkôstkujte. Potom čerešne zasypte cukrom a nechajte odstáť do druhého dňa. Na druhý deň povarte v širšom hrnci 15-20 minút. Mal by byť rôsolovitý, ale nie rozvarený. Ešte vriaci naplňte do pohárov, riadne zavrite a nechajte vychladnúť zakryté uterákom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...