Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tortička k sviatku

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia1268
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 3ks vajcia
  • 6pl cukru
  • 6plpolohrubej múky
  • 1/2 sáčka prášku do pečiva
  • 2pl olej
  • 2 balíčky cukríky želé,farebné
  • 2 bal jojo cukríky Marshmallow
  • šťava z pol citróna
  • 2 bielky
  • 150 kr.cukor
  • 200g maslo

Postup prípravy

1. Krok

Vajíčka vyšľaháme s cukrom,šľaháme dlhšie,nakoľko sme ich nedelili pridáme olej a múku s práškom ,cesto dáme do formy okrúhlej, podobnej bábovke,ale stred je plný,dáme pokrájané želé cukríky a upečieme pri 200 st do zlata...

2. Krok

Plnka: 2 bielky s krištáľovým cukrom šľaháme nad parou do husta,pridáme citr.šťavu a zložíme z pary a za občastného miešanie schladíme na izbovú teplotu,takej teploty je aj maslo ,ktoré vyšľaháme a pomaly pridávame do snehu...

3. Krok

Upečemý korpus nahrubo natrieme krémom a ozdobíme cukríkami ,,marshmallow..

V jednoduchosti je sila…

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...