Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tofu na čínsky spôsob

Kuchyňa:
Náročnosť:
Tofu so šampiňónami9a
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 bal. tofu
  • 3PL sójová omáčka
  • 200ml zeleninový vývar
  • 1ČL solamyl
  • šampińóny čerstvé
  • zázvor čerstvý
  • pór

Postup prípravy

1. Krok

Tofu pokrájame na kocky, výdatne zalejeme sójovou omáčkou a cca 200ml zeleninového vývaru.

2. Krok

Pripravíme si ostatné suroviny - zázvor nakrájame na pásiky, pór na kolieska, cesnak nasekáme nadrobno, šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky, alebo použijeme šampiňóny z konzervy

3. Krok

namarinované tofu opečieme na rozpálenom oleji, marinádu nevylievame, pridáme postupne šampiňóny, zázvor a pór. Všetko robíme len veľmi krátko, maximálne 10 minút. Na záver pridáme marinádu v ktorej sme rozmiešali lyžičku solamylu a už len prevaríme a odstavíme z ohňa.

4. Krok

podávame s ryžou

raz začas tofu môže byť aj v našej rodine… a takto pripravené mne osobne veľmi chutí

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...