Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tatársky biftek

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
Untitled 1.jpg
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 250 g hovädzej sviečkovice
  • 1 ks sterilizovanej uhorky
  • 1 ks šalotky
  • 2 lyžice kečupu
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • petržlenová vňať
  • 3 lyžičky olivového oleja
  • 1 vaječný žĺtok
  • soľ a mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäsom nožom utrieme..naškrabkáme ho najemno alebo ak je tuhé zomelieme ho na jemno.Môžete použiť aj mixér..

2. Krok

Šalotku ošúpeme a nadrobno nakrájame, uhorku nastrúhame na jemnom strúhadle. Petržlenovú vňať opláchneme osušíme a najemno nasekáme.

3. Krok

K mletému alebo teda naškrabanému mäsu pridáme cibuľu, uhorku,horčicu kečup a vidličkou premiešame.Podľa potreby dochutíme soľou a korením , a nakoniec primiešame vaječný žĺtok.

4. Krok

Ak máte radšej ostrejší tataráčik pridajte trochu chilli alebo tabasco.

5. Krok

Podávame s hriankou..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...