Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tatarák z lososa

Tatarák z lososa
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • kôpor
  • 2 lyžičky kapár
  • 2 lyžičky vodky
  • trochu limetkovej šťavy
  • štipka soli
  • štipka korenia
  • 400 g lososa
  • trochu zázvoru
  • 4 lyžičky olivového oleja
  • šalotka

Postup prípravy

1. Krok

lososa si ostrým nožom nakrájame na malilinké kúsky.Môžete ho skúsiť aj naškrabkať alebo rozmixovať ,ale nie na pyré..

2. Krok

šalotku nadrobúčko nakrájame a takisto nasekáme aj kôpor.Premiešame všetko spolu, pridáme štipku soli.trochu zázvoru, limetkovú šťavu a olej..

3. Krok

Necháme v chladničke odpočívať aspoň 2 hodiny a tesne pred podávaním vmiešame vodku a kapary...Tie si nasekajte na drobno...

4. Krok

Podávame s toustom alebo s bruschetou.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...