Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tarte au Chocolat

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tarte au Chocolat
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min

399938 960x720 tarte au chocolat.jpg
reklama:

Suroviny

  • 200 g masla
  • 200 g čokolády
  • 100 g nasekanej čokolády
  • 100 g práškového cukru
  • 4 vajcia
  • 1 balenie čokoládového pudingového prášku, alebo 2 polievkové lyžice kukuričného škrobu a 2 lyžice kakaa
  • 1/2 lyžičky práčku do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • štipka soli
  • tortová poleva
  • maslo na vymastenie formy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozpustíme si maslo a 200 g čokolády.Necháme mierne vychladnúť..V miske si zmiešame kakao s kukuričným škrobom ak používame kakaový puding tak ten,pridáme prášok do pečiva.

2. Krok

v inej miske si vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilkovým cukrom do peny,pridáme aj štipku soli.

3. Krok

Teraz primiešame rozpustenú čokoládu,a trochu prešľaháme, potom po lyžiciach primiešame pudingovú alebo kukuričnú zmes.Nakoniec pridáme 100 g naekanej čokolády..

4. Krok

Cesto nalejeme do vymastenej formy na pečenie,alebo do menších formičiek, a pečieme v predhriatej rúre pri 175°C cca 25 minút.Koláčik po upečení bude ešte riedky musí vychladnúť a čokoláda zatuhnúť aby sa dal krájať..

5. Krok

Zdobíme podľa vlastnej fantázie,,Najlepšie sa hodí šľahačka a čerstvé ovocie..

6. Krok

Pri tomto zákusku je dôležité vedieť riediť čokoládu s cukrom..pretože čím vyšší obsah kakaa v čokoláde tým je čokoláda horkejšia..npríklad na 100 g horkej čokolády 85% obsah kakaa je dobré pridať 130 g cukru ...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1235 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.