reklama:

Tagliatelle so špenátom a hubami

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pasta papardele 630x352.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 balík cestovín Tagliatelle
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1/2 cibule
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 1/2 šálky šampiňónov
  • 2 šálky baby špenátu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1/2 pohára suchého bieleho vína
  • 1/4 hrnčeka parmezánu

Postup prípravy

1. Krok

Uvaríme cestoviny al dente a dáme bokom..Do panvici nalejeme dve polievkové lyžice olivového oleja a na oleji restujeme nakrájanú cibuľu, kým nieje priesvitná, asi dve minúty, potom vložíme šampiňóny a špenát, dusíme 2-3 minúty, kým huby nezmäknú .. Po tom, pridáme cesnak a víno a necháme variť dohromady po dobu niekoľkých minút. Do omáčky vložíme varené cestoviny a zostávajúcu lyžicu olivového oleja, soľ a korenie. Podávame so strúhaným parmezánom..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?