Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrové slané pečivo

Kuchyňa:
Náročnosť:
FwdML7otNAs
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 35min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 50 g tvrdého syra eidam
  • 1 vajce
  • 150 g hladkej múky
  • 1 lyžička kypriaceho prášku
  • 100 g masla
  • 50 g syra gouda
  • korenie mleté čierne
  • muškátový oriešok
  • 20 ml smotany kyslej alebo jogurtu

Postup prípravy

1. Krok

Oba druhy syrou si nastrúhame na jemnom strúhadle.Vidličkou si vyšľaháme vajcia, prisáme múku prášok do pečiva ,maslo smotanu soľ podľa chuti a koreniny tiež .

2. Krok

Vmiešame tuhé cesto ktoré necháme potom aspoň pol hodinku odpočívať v chladničke..

3. Krok

Nasekáme si potom oriešky aké mame radi..pistácievé, arašidy alebo vlašské..Cesto vyvaľkáme na 3 - 4 mm a poukladáme na papier na pečenie.Potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme buď orieškami alebo makom či sézamom.

4. Krok

Pečieme pri 180°C do zlata ..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...