Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrové šamróny

577022_470915116267888_1396420075_n
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 1:30 hod
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 300 g hladkej múky
  • 1 čajova lyžička sušeného droždia
  • 200 ml mlieka
  • 1 polievková lyžica cukru
  • 1 čajova lyžička soli
  • 2 polievkové lyžice oleja
  • syr v jednotlivých vreckách

Postup prípravy

1. Krok

Urobíme hladké kysnuté cesto (necháme kysnúť minimálne 45 minút) a potom podľa obrázku robíme šamróniky.

2. Krok

Tie potom neskrúcame pevne, len zľahka. Ukladáme na plech s papierom spojom nadol. Necháme podkysnúť ďalších 15 minút. Natrieme žĺtkom vymiešaným v troche mlieka.

3. Krok

Dáme piecť do predhriatej rúry na 210 °C, potom teplotu znížime na 190 °C a pečieme 15-20 minút.

4. Krok

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...