Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrové paličky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Shutterstock_206933692
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 1:10 hod
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 1:25 hod

reklama:

Suroviny

  • 2 trojuholníky taveného syru
  • 200 g hladkej múky
  • 200 g masla
  • 4 lyžice mlieka
  • 1 vajce
  • 100 g rajčinového pretlaku
  • 200 g tvrdého syra
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tavený syr, maslo izbovej teploty , múku vajce a mlieko vymiešame na hladké cesto..Pridáme aj nastrúhaný syr..Cesto zabalíme potravinárskej fólie a dáme do chladničky na 60 minút odpočívať..

2. Krok

Po vybratí z chladničky vyvaľkáme na 5 mm a nakrájame na tenké prúžky..Namažeme paradajkovým pretlakom, osolíme a posypeme trochou syra..

3. Krok

pečieme 10 - 15 minút pri 180 °C..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6868 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.