Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrové dukátiky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Bez nazvu 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 60
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 12min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 220 g hladkej múky
  • štipka kajenského korenia
  • 120 g masla
  • 150 g polotvrdého syra
  • 60 ml mlieka
  • 1 lyžička Worcesterovej omáčky

Postup prípravy

1. Krok

Vložte múku, korenie a maslo do misky mixéra.Spolu zmixujeme na mrveničku.

2. Krok

Presypeme do misky a pridáme nastrúhaný syr a vypracujeme cesto, do ktorého primiešame aj worcestrovú omáčku a mlieko..

3. Krok

Vyformujeme z cesta šúľky o priemere cca 2,5 cm a tie zabalíme do potravinárskej fólie a dáme do mraziaka asi na 20 minút.

4. Krok

Cesto potom krájame na plátky (dukáty) hrubé asi 6 mm a ukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie.

5. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C asi 12 minút do zlatista..Podávame vychladené..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...