Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrová omáčka

Kuchyňa:
Náročnosť:
Simple Cheese Sauce 790x621
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g cestovín
  • 200 g syra s modrou plesňou
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice masla
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 400 ml mlieka
  • mleté čierne korenie
  • muškátový orech
  • mletý šafrán
  • 100 ml šľahačky
  • petržlenová vňať

Postup prípravy

1. Krok

cestoviny uvaríme v osolenej vode. Plesňový syr nakrájame na menšie kúsky. Cesnak si očistíme.

2. Krok

Na rozpálenom masle orestujeme pretlačený cesnak potom zaprášime múkou premiešame a zalejeme mliekom. Metličkou miešame aby sa nám neurobili hrudky.

3. Krok

Potom pridáme syr , a necháme na miernom ohni rozpustiť.Omáčku podľa chuti okoreníme a osolíme.Povaríme cca 5 min.

4. Krok

Ocedené cestoviny rozdelíme do tanierov a zalejeme syrovou omáčkou. Na vrch dáme vyšľahanú šľahčku.(asi za lyžicu) a dozdobíme petržlenovou vňaťkou.

Dnes  sa  povenujeme  trochu  cestovinám.))

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...