Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrová omáčka so šunkou a šampiňónmi

Kuchyňa:
Náročnosť:
A
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • Šampiňóny
  • tavený syr v kocke
  • šunková saláma
  • štipka vegety
  • štipka čierneho korenia
  • bazalka
  • olej

Postup prípravy

1. Krok

Rozpálime si trocha oleja,pridáme šampiony.posmažime asi 10 minút na miernom stupni,pridáme šunkovú salámu,korenie,vegetu(ale skutočne len štipku!),neskôr pridáme mlieko,ked sa začína mierne mlieko variť-pridáme syrokrémy 2 kocky 100 gramové,a za občasného miešania varíme.Ked sa nám syr roztopil,pridáme bazalku-je to mierne husté(kto chce omáčku redšiu,riedime ju mliekom,! po vychladnutí omáčka zhustne :)- podávame s gnochi (alebo cestovinou)

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...