Druhy Receptu:
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sušienky s orieškovým krémom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Susienky s orieskovym kremom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
abigale.turkgitarist.com
  • Kusov: 40
  • Porcií: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 300 g mäkkého masla
  • 100 g práškového cukru
  • 2 vanilkové cukre
  • kôra z jedného Bio pomaranča
  • 2 vajcia
  • 2 - 3 lyžice mlieka
  • 350 g hladkej múky
  • 50 g kakaa
  • Orieškový krém
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Maslo, práškový cukor a vanilkový cukor vyšľahajte do peny. Vmiešajte pomarančovú kôru, vajcia a mlieko. Zmiešajte múku s kakaom. Potom zmes vmiešajte do cesta.

2. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C..Pripravíme si plechy s papierom na pečenie.Zmes cesta si dáme do cukrárskeho vrecka s väčšou hviezdicovou tryskou a na plechy striekame asi 80 kopčekov s priemerom cca 2 cm..

3. Krok

Koláčiky pečieme cca 6 - 8 minút..Vyberieme z rúry a necháme ich vychladnúť na plechu..Asi 5 minút..potom ich stiahneme z papiera a necháme úplne vychladnúť.

4. Krok

Orieškový krém..Či už tmavý alebo biely si dáme do cukrárskeho vrecka a zliepame dve sušienky dokopy.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

501 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.