Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Super syrové slimáčiky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Y3qGMc5WEVw
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 100 g tvrdého syra
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 250 ml kyslej smotany
  • štipka soli
  • 1 čl cukru
  • 50 g masla
  • 1 čl prášku do pečiva
  • bylinky podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Syr nastrúhame a spojíme so zmäknutým maslom, soľou ,cukrom a smotanou.Vymiešame a pridáme bylinky, prášok do pečiva a múku.Cesto premiesime a múku podľa potreby pridáme.Cesto vyvaľkáme a nakrájame na pásiky do slimákov alebo na pagáčiky.Poukladáme na plech na pečenie vystlaný papierom a pečieme v predhriatej rúre na 180°C 20-25 minút dozlatista

2. Krok

Hneď ako ich vyberiete z rúry ich môžete posypať ešte bylinkami a syrom ..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.6 / 5)

28 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

52970 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.