Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šuhajdy

Kuchyňa:
Náročnosť:
IMG_20141216_152803
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 50
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 300 g práškového cukru
  • 300 g mletých vlašských orechov
  • 2 dcl mlieka
  • 1 dcl rumu alebo griotky
  • 150 g mletých sušienok alebo piškót
  • 150 g cery
  • 300 g čokolády na varenie
  • 150 g masla

Postup prípravy

1. Krok

vo vodnom kúpeli si rozpustíme ceru s čokoládou.Rozložíme si košíčky ..Keď je čokoláda rozpustená tak malou lyžičkou na dno každého košíčka nalejeme trochu čokolády..necháme zatuhnúť..medzitým si urobíme orechovú plnku.

2. Krok

rozvaríme mlieko s práškovým cukrom..pridáme maslo nakrájané na kúsky, zomleté orechy a rum a zomleté sušienky.Uvaríme si hustú masu ktorou takisto malou lyžičkou plníme košíčky.Nakoniec znovu preleje roztopenou čokoládou pekne dorovna..dozdobíme perličkami alebo lentilkami.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...