Študentská čokoláda

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
397715_549331301743868_1628757360_n
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

…toto som vyskúšala na oslavu v marci keď sme spolu s dcérkou oslavovali meniny…naozaj odporúčam….Irenke sme ďakovali nielen my, ale aj hostia 😀

Irenkine dobrôtky

Suroviny

  • 200 g práš.cukru, .
  • 3 vajcia
  • 3 PL kakao
  • 250 g cera
  • 1 čokoláda na varenie /100g
  • 3 balíčky miňoniek
  • 2 bal želé cukríkov
  • 100 g nasekaných orechov
  • 100 g hrozienok

Postup prípravy

1. Krok

Cukor, vajcia, kakao, a ceru dáme do nádoby a nad parou varíme za stáleho miešania, kým sa suroviny nerozpustia.

2. Krok

Potom pridáme čokoládu a tiež ju rozpustíme. Odstavíme a pridáme hrozienka,nasekané miňonky, nadrobno želé cukríky a orechy.

3. Krok

Všetko spolu dobre zamiešame a ešte teplou zmesou naplníme formu na srnčí chrbát, ktorú vystelieme alobalom a dáme do ladničky stuhnúť

4. Krok

Po stuhnutí vyklopíme z formy, stiahneme alobal a nakrájame

5. Krok

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?