reklama:

Studená polievka “Gaspacho”

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Gaspačo
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 20m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 300 g paradajok
  • 300 g šalátových uhoriek
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 strúčky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 500 ml vody
  • 100 ml olivového oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • čili
  • kocky suchého chleba
  • pažitka alebo bazalka

Postup prípravy

1. Krok

Paradajky na niekoľko sekúnd sparte v horúcej vode a ošúpte ich.Potom ich spolu s uhorkami, cibuľou a cesnakom pokrájajte na kúsky .Pridajte vodu a rozmixujte. Do zmesi pridajte paradajkový pretlak a postupne počas mixovania prilievajte olivový olej.Hotovú polievku dochuťte soľou a korením ..Pridajte aj čili a niekoľko hodín ju nechajte v chladničke.Pred podávaním dozdobte kúskami chleba, nasekanými bylinkami...

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?