Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Striekané pečivo

Kuchyňa:
Náročnosť:
Plaetzchen 2010
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 125 g mäkkého masla
  • 125 g cukru
  • 1 vanilkový struk dreň
  • soli
  • 2 žĺtky ((trieda M)),
  • 60 g mletých mandlí
  • 200 g múky hladkej
  • 50 ml mlieka
  • 100 g horkej čokolády
  • 50 g sekaných mandlí

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s cukrom a vanilkou do peny.Potom primiešame žĺtky a nakoniec prisypávame múku s mletými mandľami a prilejeme mlieko .

2. Krok

vytvorí sa nám krémová akoby pasta. Plech si vyložíme papierom na pečenie.Pastu dáme do špricu a na plech striekame pečivo podľa vlastnej fantázie,.

3. Krok

Pečieme v trúbe na 180°C cca 15 minút.Necháme vychladnúť a potom máčame do čokolády .Dozdobíme sekanými mandľami

http://www.julia-luck.de

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...