Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sterilizované hríby

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 782
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 50
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • akékoľvek množstvo akékoľvek hríby
  • podľa potreby soľ a svojej chuti

Postup prípravy

1. Krok

Nakoľko nasušené hríby mám,teraz Vám,ktorý máte radi hríby ukážem,ako sa dajú uchovať bez mrazničky/pre nás je tá elektrika dosť drahá a ja sa pomaly vraciam,k zaváraniu,ako keď som sa vydala/

2. Krok

Hríbiky si nakrájame a dobre umyjeme a dáme do rajnici a na šporák trošku posolíme,aby dobre pustili vodu zo seba,túto vodu z dvoch tretín odparíme a až potom dosolíme podľa svojej chuti a dáme do pohárikov a uzavrieme ...

3. Krok

tu ich dávam do pohárikov a potom sterilizujem30 minút a odložím na zimu...

používam do hríbovej mrvenici,pod mäso ,do rizota atd…

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...