Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sterilizované hríby

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 782
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 50
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 55min

používam do hríbovej mrvenici,pod mäso ,do rizota atd…

reklama:

Suroviny

  • akékoľvek množstvo akékoľvek hríby
  • podľa potreby soľ a svojej chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakoľko nasušené hríby mám,teraz Vám,ktorý máte radi hríby ukážem,ako sa dajú uchovať bez mrazničky/pre nás je tá elektrika dosť drahá a ja sa pomaly vraciam,k zaváraniu,ako keď som sa vydala/

2. Krok

Hríbiky si nakrájame a dobre umyjeme a dáme do rajnici a na šporák trošku posolíme,aby dobre pustili vodu zo seba,túto vodu z dvoch tretín odparíme a až potom dosolíme podľa svojej chuti a dáme do pohárikov a uzavrieme ...

3. Krok

tu ich dávam do pohárikov a potom sterilizujem30 minút a odložím na zimu...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4331 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.