Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Stefanny rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
Stefanny rezy
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 15 bielok
  • 250 g práškového cukru
  • 300 g mletých vlašských orechov
  • Krém:
  • 15 žĺtkov
  • 250 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 šálka uvarenej zrnkovej kávy
  • 250 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si cesto..Vymiešame bielka , najskôr samotné potom pridáme cukor a vyšľaháme tuhý sneh..Nakoniec zľahka primiešame mleté orechy.

2. Krok

Z cesta upečieme tri rovnaké pláty na mastnom papieri.Pečieme pri 170°C cca 8-10 minút.

3. Krok

Krém si pripravíme vymiešaním žĺtkov s cukrom nad parou.Pridáme čokoládu a uvarenú kávu..Miešame do úplného zhustnutia.Potom necháme vychladnúť a nakoniec primiešame maslo.

4. Krok

Pláty natrieme krémom, a dozdobíme mletými orechmi alebo celými polovičkami...

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...