Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Steak

Steak
  • Kusov: 3
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 6min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 3 ks hovädzej sviečkovice
  • 2 vetvičky tymiánu
  • Petržlenová vňať
  • Steakové korenie
  • Rukola
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica balzamikového octu
  • Soľ
  • Čerstvo mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

Mäso roztlačíme jemne s rukou a potrieme olivovým olejom. Posypeme z oboch strán korením na steaky. Necháme chvíľu postáť. Potom posypeme tymiánom. Držíme sa toho, že správny steak by mal mať 2 cm.

2. Krok

Rozpálime gril alebo pavničku. Steak pečieme z každej strany cca 3 minúty (krvavý). Ak chcete prepečený, tak z každej strany 3 minúty a potom znova aspoň po 2 minúty z každej strany.

3. Krok

Nasekáme si petržlenovú vňať a papriku nakrájame na malé kocky. Toto premiešame s balzamicom, soľou a s trochou olivového oleja. Túto zmes dáme na tanier a na to poukladáme steaky. Pridáme aj výpek zo steakov. Dozdobíme rukolou.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...