Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šťavnaté kuracie fašírky s horčicou a medom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Stavnate kuracie fasirky s horcicou a medom.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
menunedeli.ru
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 550 g kuracie prsia
  • 40 g horčice plnotučnej
  • 20 g medu
  • 40 g zelenej cibuľky
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • Olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pre tieto fašírky je najlepšie použiť kuracie prsia. Nie je v nich žiadny tuk a mäso sa považuje za diétne. Ak chcete tučnejšie, vezmite kuracie stehná. Odstráňte kožu a oddeľte mäso od kosti. Použila som nie pikantnú zrnitú horčicu, ale môžete použiť klasickú plnotučnú alebo kremžskú, chuť sa mierne zmení. Namiesto strúhanky si môžete použiť krupicu, ale budete cítiť zrná krupice. Môžete pridať ďalšie korenie so zameraním na svoju chuť. Akákoľvek zelená bude slúžiť namiesto zelenej cibule, ale cibuľa dodáva väčšiu sviežosť a chuť.

2. Krok

Kuracie filé dobre opláchnite a osušte papierovou utierkou, aby ste odstránili prebytočnú vlhkosť .

3. Krok

Mäso potom zomelieme na mäsovom mlynčeku.. Do mletého mäsa pridáme horčicu, med, soľ a mleté ​​korenie. Môžete pridať aj prísady podľa vašich predstáv. Dobre premiešajte. Potom pridáme strúhanku a premiešame.

4. Krok

Opláchnite a osušte zelenú cibuľu. Nakrájajte nadrobno. Pridajte k mletému mäsu a premiešajte. Teraz naberte mäso rukou a silou ho vráťte späť do misy. (švacnite ho nazad) Tento krok opakujte 10-15 krát. Vďaka tejto akcii bude mleté ​​mäso hustejšie, bude sa držať spolu a hotové rezne sa ukážu ako jemnejšie.

5. Krok

Formujeme vlhkými rukami fašírky približne s hmotnosťou 50 - 60 g. V tomto kroku je možné polotovar zmraziť v mrazničke a v prípade potreby ho použiť.

6. Krok

Na panvici zohrejte rastlinný olej. Smažte fašírky do zlatista z oboch strán. Vyprážam na miernom ohni pod pokrievkou 4 - 5 minút z každej strany.

7. Krok

Hotové dáme na papierovú utierku aby sme ich zbavili prebytočného tuku.

8. Krok

Kuracie fašírky s horčicou a medom sú hotové. Môžete ich podávať samé s vhodnou omáčkou alebo s akoukoľvek prílohy. Dobrú chuť!

reklama:

Kurinue_kotl_gorc_med_6 min 1000x667 1.jpg
menunedeli.ru
Kurinue_kotl_gorc_med_7 min 1000x667 1.jpg
menunedeli.ru
Kurinue_kotl_gorc_med_8 min 1000x667 1.jpg
menunedeli.ru

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

474 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.