Šťava z čiernej bazy

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Bazová šťava
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 citrón
  • 2 kg bazových plodov
  • 200 g hnedého cukru

Postup prípravy

1. Krok

Nastrúhame si citrónovú kôru.pridáme ku kôre 750 ml vody cukor a aj citrónovú šťavu.Všetko dáme variť a varíme cca 10 minút až kým sa nám bobule nerozvaria.

2. Krok

Prepasírujeme cez sitko necháme 30 minút postáť ,potom znovu rozvaríme a ešte horúce plníme do fliaš..Ihneď uzavrieme a skladujeme na suchom a tmavom mieste..Šťava nám vydrží aj 1 rok..

http://www.livingathome.de/

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?