Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Špenátové palacinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Spinatpfannkuchen
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 3min
  • Hotové Za: 15min

Pochúťka  pre  vegetariánov,  ale  nepohrdneme nimi  ani  my mäsožravci.))

http://www.gutekueche.at/spinatpfannkuchen-rezept-4501

reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 200 g hladkej múky
  • 250 ml mlieka
  • štipka muškátového orieška
  • olej
  • soľ
  • 400 g špenátu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku zmiešame s mliekom a s vaječnými žltkami.Pridáme soľ a muškátový oriešok mletý.Vyšľaháme si bielka a tie premiešame so špenátom.(môžete použiť aj mrazený ,alebo aj čerstvý špenát.)Potom primiešame bielka k múčnej zmesi a prepojíme.

2. Krok

Potom už len na rozpálenej panvici s trochou oleja robíme tenké palacinky ..Podávame horúce..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4757 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.