Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Špenátové knedlíčky do polievky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Špenátové knedlíčky do polievky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 300 g strúhanky
  • 60 g slaniny údenej bez kože
  • 200 g špenátu
  • 4 vajcia
  • mleté čierne korenie a soľ

Postup prípravy

1. Krok

na malé kocky pokrájanú , na panvici slabo upraženú a vychladnutú slaninku dobre vymiešame so žĺtkami.Pridáme špenátové pyré alebo rozmrazený špenát ktorý si scedíme od vody.Osolíme okoreníme pridáme sneh vyšľahaný z bielkou a dohustíme strúhankou podľa potreby.

2. Krok

Vytvoríme si guľaté knedlíčky ktoré zavárame do hotovej polievky..Varíme cca 4 - 5 minút..Pokiaľ ich chcete použiť do vývaru odporúčam vyvárať zvlášť, a vkladať do vývaru pred podávaním aby vývar zostal číry.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...