Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Špaldové mazanečky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Spaldove mazanecky_recipe_main (2)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 90g hera
  • 175g špaldové mouky
  • 175g celozrné pšeničné
  • 1 kostka droždí
  • 70g cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 125ml mléka
  • 1 žloutek
  • trošku muškatového oříšku
  • rozinky
  • brusinky
  • plátky mandlí
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vypracujeme hladké nelepivé těsto, do kterého zapracujeme namočené rozniky a brusinky a plátky mandlí.

2. Krok

Necháme vykynout a rozdělíme na díly

3. Krok

.Z každého dílu uděláme mazaneček a dáme na plech na pečicí papír ještě tak 20 minut kynout.

4. Krok

Pečeme dle trouby asi 20 min nejdříve na 200, pak na 180st

jsou rozkošné, malé a voňavé

http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/09/spaldove-mazanecky.html

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8736 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Bon appétit

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.