Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Špagety so sušenými paradajkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
Špagety10
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • špagety
  • 4 PL sušené paradajky naložené v oleji
  • 1PL tekvicové semienka
  • 2PL parmezán nastrúhaný
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • bazalka čerstvá
  • oregáno
  • petržlenová vňať
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

do drviča si dáme sušené paradajky aj s olejom v ktorom boli naložené, pridáme nastrúhaný parmezán, tekvicové semienka, čerstvú bazalku, oregáno, petržlenovú vňať no a samozrejme cesnak, trošku korenia a soli, ale s tým opatrne radšej dosoliť až na záver. Všetko spolu nahrubo rozmixujeme, nie na kašu...

2. Krok

špagety uvaríme, ako kto má rád, necedíme a neprelievame studenou vodou, dáme na tanier, trochu horúcej vody nie je na závadu... pridáme pesto zo sušených paradajok, premiešame

3. Krok

podávame posypané nastrúhaným parmezánom

4. Krok

rýchly obed hotový behom pár minút….

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...