Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šošovicové fašírky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Šošovicové fašírky
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 250 g šošovice
  • 2 stredne veľké uvarené zemiaky
  • 1 cibuľa
  • 2 Pl masla
  • 2 vajcia
  • 1 - 2 čajové lyžičky majoránu
  • soľ a mleté čierne korenie
  • tuk na vyprážanie
  • strúhanka na obaľovanie

Postup prípravy

1. Krok

Dobre opláchnutú a umytú šošovicu namočíme na 2 - 3 hodiny do studenej vody.Potom ju v tej istej vode varíme domäkka.

2. Krok

Scedíme a prelisujeme(alebo pomelieme).K zmesi prelisujeme aj uvarené zemiaky.Cibuľu očistíme ,nakrájame nadrobno a opražíme n a masle a potom pridáme k šošovici..

3. Krok

Dochutíme soľou a korením aj s majoránkou.

4. Krok

Ak je zmes riedka pridáme trochu strúhanky.Zo zmesi formujeme fašírky ktoré obaľujeme v rozšľahanom vajci a v strúhanke..Vyprážame na tuku dozlatista..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...