Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šošovicové fašírky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Sosovicove fasirky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 250 g šošovice
  • 1 vajce
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/2 lyžičky mletej červenej papriky
  • 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
  • soľ
  • 3 - 4 lyžice strúhanky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

šošovicu si deň vopred namočíme..Na druhý deň ju uvaríme do mäkka..Zlejeme z nej vodu a asi 0,5 dl si necháme.Necháme mierne vychladnúť a potom ju zmixujeme.

2. Krok

Cibuľku speníme na troche oleja a pridáme k šošovici.Pridáme aj koreniny, vajce a pretlačený cesnak a strúhanku podľa potreby..

3. Krok

Z pripravenej hmoty tvarujeme fašírky ktoré smažíme na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12655 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.