Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Snehové špice

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1586
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 5ks bielky
  • 200g cukor kryštál
  • 50g príchuť podľa seba cukor práškový
  • 1/2 bal. piškóty okrúhle
  • poleva:
  • 100g čokoláda varová
  • 20g/podľa potr. CERA - stužený tuk

Postup prípravy

1. Krok

Nad parou ušľaháme tuhý sneh z bielkov a kr.cukru do ktorého po odstavaní primiešame práškový z nejakou príchuťou/npr.jahodová atd./

2. Krok

Cukrárenským vreckom na piškóty nastriekame sneh a dáme na chvíľu zasušiť pri teplote 120st,aby vrch mal jemnú kôročku a môžeme poliať čokoládou pripravenou z cery a var.čokolády. Tu je aj prekrojený , aby ste videli vnútro zákusku...Dobrú chuť

staré dobré recepty…

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...