Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Snehové špice

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Fotografia1586
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

staré dobré recepty…

reklama:

Suroviny

  • 5ks bielky
  • 200g cukor kryštál
  • 50g príchuť podľa seba cukor práškový
  • 1/2 bal. piškóty okrúhle
  • poleva:
  • 100g čokoláda varová
  • 20g/podľa potr. CERA - stužený tuk
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nad parou ušľaháme tuhý sneh z bielkov a kr.cukru do ktorého po odstavaní primiešame práškový z nejakou príchuťou/npr.jahodová atd./

2. Krok

Cukrárenským vreckom na piškóty nastriekame sneh a dáme na chvíľu zasušiť pri teplote 120st,aby vrch mal jemnú kôročku a môžeme poliať čokoládou pripravenou z cery a var.čokolády. Tu je aj prekrojený , aby ste videli vnútro zákusku...Dobrú chuť

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

13 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

41783 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.