Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Snehové pusinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
20061
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 50min

http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/zakladny-recept-na-krehke-pecivo/

zdroj:http://www.ichkoche.at

reklama:

Suroviny

  • základný recept na krehké pečivo.(viď link vyššie)
  • 3 bielky
  • 240 g práškového cukru
  • marhuľový džem
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyrobíme si základné krehké cesto ..Rúru predhrejeme na 150 °C.

2. Krok

Vyšľaháme bielky so štipkou soli.potom pridáme postupne cukor a vyšľaháme veľmi tuhý sneh.-

3. Krok

Z krehkého cesta ktoré si najskôr vyvaľkáme vykrajujeme kolieska a tie ukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie.

4. Krok

Na každé koliečko urobíme snehom v šprici pusinku.Dáme do rúry a pečieme cca 20 minút.

5. Krok

po upečení lepíme dve pusinky k sebe marhuľovým džemom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

17922 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.