Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slivkový koláč s mrveničkou

Kuchyňa:
Náročnosť:
1234739_716257045056805_1949862709_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • KVASOK:
  • 3,5dcl mlieka
  • 2PL cukru
  • 1 droždie
  • CESTO:
  • 550g polohrubej muky
  • 2 žĺtky
  • 100g masla
  • 1/2dcl oleja
  • 1 vanilkoý cukor
  • 4PL kryštálový cukor
  • na vrch slivky

Postup prípravy

1. Krok

urobíme si kvások

2. Krok

pridáme všetky ostatné suroviny na pripravu cesta plus z dvoch bielok vyšlahame sneh a opatrne primiešame do cesta..necham trošku podkysnúť

3. Krok

cesto vyvalkáme a poukladáme naň slivky . rozpolené a vykôstkované

4. Krok

zasypeme mrveničkou a dáme piecť do vyhriatej rury na 180st. cca 30min

5. Krok

Príprava mrveničky. Múku,maslo a práškový cukor spracovať na cestíčko,ktoré sa má mrviť.

keď je doma veľa sliviek

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...