Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slivková výživa pre deti bez cukru

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slivkove pyre.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 800 g sliviek
  • 70 ml vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Slivky skontrólujeme , umyjeme osušíme..prekrojíme na polovice a vyberieme kôstky.

2. Krok

Dáme ich do hrnca , podlejeme 70 ml vody a na miernom ohni rozvaríme.

3. Krok

varíme ich do mäkka asi 15 - 20 minút..Potom ich romixujeme a precedíme.. Vrátime pyré do hrnca. Znovu privedieme k varu a varíme kým nezískame odparením vody dostatočnú hustotu.

4. Krok

Hotové slivkové pyré dáme do čistým pohárikov a uzavrieme viečkami.. dáme sterilizovať na 10 minút..potom otočíme hore dnom, a necháme plne vychladnúť.

reklama:
Piure_iz_slivi_dlya_grudnichka_na_zimu 739850.jpg
povar.ru

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2980 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.