Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slaný koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
034
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • 400g lístkové cesto
  • 5ks vajcia
  • 150g strúhaný syr eidam
  • 150g šunka
  • 200g smotana kyslá
  • petržlenová vňať
  • korenie čierne mleté
  • soľ
  • 1-2 strúčiky cesnak
  • na vymastenie plechu maslo

Postup prípravy

1. Krok

V miske rozšľaháme 5 vajec.

2. Krok

Pridáme pokrájanú šunku, nastrúhaný syr a posekanú petržlenovú vňať.

3. Krok

Pridáme kyslú smotanu, prelisovaný cesnak a dobre premiešame. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

4. Krok

Lístkové cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme. Plech (36x26 cm) vymastíme maslom a vystelieme rozvaľkaným lístkovým cestom, až po horné okraje a vlejeme plnku. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. (Elektrická rúra: 200°C Teplovzdušná rúra: 180 °C Plynová rúra: 3 stupeň)

5. Krok

Po upečení ľubovoľne nakrájame. Dobrú chuť!

http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/slany-kolac.html

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...