Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slaný koláč Changeling

Kuchyňa:
Náročnosť:
Slaný  koláč
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 1 jogurt biely
  • 1 šálka hladkej múky cesto musí byť ako na lievance
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 300 g sterilizovaných šampiónov
  • 300 g strúhaného tvrdého syra
  • 1 šálka udusenej ryže
  • 300 g mletého mäsa trochu orestovaného na cibuľke
  • 300 g mrazených fazuľových strukov

Postup prípravy

1. Krok

Formu na pečenie si vyložíme papierom..Začíname ukladať podľa vrstiev..Na spodu bude vrstva šampiónov, potom dáme nastrúhaný syr.Potom rozvrstvíme dusenú ryžu. na ryžu mleté mäso, a na koniec mrazená fazuľka..Zlejeme zvrchu cestom ktoré si urobíme zmiešaním všetkých ingrediencií..Pečieme pri 175 °C cca 40 minút.Po upečení necháme 20 minút postáť a až potom vyberieme z formy.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...