Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šľahačková bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť: ,
26982265_1733313296689068_1429023702_o.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 250 ml šľahačkovej smotany
  • 250 g cukru krupica
  • 320 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 lyžica kakaa

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia s cukrami vyšľaháme do penista, pridáme šľahačku a postupne múku s práškom do pečiva.

2. Krok

Formu na bábovku vymastíme a vysypeme múkou. Cesto vlejeme do formy a tretinu necháme. Pridáme kakao a prilejeme do svetlého cesta. Cesto premiešajte špajdlou.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre asi 40 minút. Po vychladnutí vyklopíme a posypeme práškovým cukrom

26941059_1733306603356404_2065418159_n.jpg

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...