Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šľahačková bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slahackova babovka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
divascancook.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 1 1/2 pohára kryštálového cukru (2 dcl)
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 1/2 pohára smotany na šľahanie
  • 3 poháre polohrubej múky
  • 1 kypriaci prášok
  • práškový cukor na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bábovkovú formu vymažeme tukom a vysypeme strúhankou.Rúru zahrejeme na 180°C. Celé vajcia vyšľaháme s kryštálovým a vanilkovým cukrom..Vmiešame smotanu , preosiatu polohrubú múku s kypriacim práškom a premiešame.Cesto nalejeme do formy , vložíme do rúry a pečieme asi 45 minút. Upečenú bábovku vyklopíme poprášime práškovým cukrom a nakrájame na porcie.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

615 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.