Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sladký kapor

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_10
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 3+1 žĺtok vajcia
  • 75g práškový cukor
  • 75g polohrubej múky
  • 50g palmarín,Hera
  • 1/2 bal prášku do pečiva
  • 70g kandizované ovocie
  • 1 bielok
  • 130g práškový cukor
  • tuk a múka na vymastenie formy kapra

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme vajíčka + jeden žĺtok,čo zostal, so75g pr.cukru do peny šľaháme do hustej peny pridáme úplne mäkký tuk a po lyžičkách múku rozmiešanú s práškom...

2. Krok

potom pridáme pokrájané kandované ovocie a zľahka zamiešame do cesta,cesto vylejeme do formy vymastenej a vysypanej múkou a dáme piecť na 200 st do zlata..

3. Krok

Potom kapra vyklopíme z formy a ozdobíme polevou z bielka a práškového cukru,cez cukrárenský sáčok na zdobenie perníkov,,dobrú cuť!

Namiesto bábovky na Vianoce…

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...