Sladký kapor

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_10
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Namiesto bábovky na Vianoce…

Suroviny

  • 3+1 žĺtok vajcia
  • 75g práškový cukor
  • 75g polohrubej múky
  • 50g palmarín,Hera
  • 1/2 bal prášku do pečiva
  • 70g kandizované ovocie
  • 1 bielok
  • 130g práškový cukor
  • tuk a múka na vymastenie formy kapra

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme vajíčka + jeden žĺtok,čo zostal, so75g pr.cukru do peny šľaháme do hustej peny pridáme úplne mäkký tuk a po lyžičkách múku rozmiešanú s práškom...

2. Krok

potom pridáme pokrájané kandované ovocie a zľahka zamiešame do cesta,cesto vylejeme do formy vymastenej a vysypanej múkou a dáme piecť na 200 st do zlata..

3. Krok

Potom kapra vyklopíme z formy a ozdobíme polevou z bielka a práškového cukru,cez cukrárenský sáčok na zdobenie perníkov,,dobrú cuť!

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?